Modele de tancuri rusesti

Modele de rapport de stage dans une banque
February 18, 2019
Modele declaration degat des eaux assurance
February 19, 2019
Show all

A fost utilizat de francezi, Cât şi de forţele expediţionare americane PE Frontul de Vest în primul Război mondial. În a Două Bătălie de PE Marna, 30 de tancuri Renault FT au oprit avansul allemand cu succes. După război, modelul de tanc a fost exportation în Alte State europene că Belgia, Cehoslovacia, Olanda, Polonia, Spania, Elveţia, Dar şi în Iran şi turcia. Tancurile respectifs au fost utilizate în multe conflictuer ca Războiul civil DIN Rusia, Războiul civil DIN China, Războiul civil DIN Spania, precum şi în războiul Estoniei pentru independenţă. T-34 a fost tancul utilizat de sovietici în cel de-Al doilea război mondial. Une durabilitate şi eficientă mai sporite. Avea cel mai moteur eficient. Era foarte Mobil, robuste şi impenetrabil de proiectilele armelor anti-tanc Contemporane cu acesta. Avea putere de foc crescută. Era ieftin şi uşor de produs, fiind fabriquer peste 80 000 de exemplare.

Modelul fost exportation în peste 27 de State, fiind folosit chiar şi PANA în 1996, în Balcani, orientul Mijlociu, Asia de sud-est, Angola şi Cuba. S-a aflat în funcţiune între anii 1940-1960 în URSS, fiind utilizat şi în prezent în Alte State, mai ales cele comuniste. Avea o greutate de 26, 5 Tone, lungime-6, 68 metri, lăţime-3 metri fabricat de Israel, acesta poate atinge viteză de 55 km/h, e dotat cu un Motor diesel şi dispune de un Tun MG253 de 120 mm, o serie de mitraliere, un mortier Cu 12 Grenade cu FUM. Are o armură impenetrabilă şi o greutate de 65 de Tone. Raza operaţională e de 500 km. A rési în războaiele DIN Liban şi Gaza, DIN 1978 încoace fiind fabriquer peste 2000 de exemplare de diferite tipuri. Alte trei versiuni îmbunătăţite în ce priveşte armamentul, Protecţia şi Electronica, au fost dezvoltate (M1, M1A1, M1A2). A fost proiectat de Chrysler Defense şi fabricat în 10 000 de exemplare de către Lima armée Tank Plant. Costul fabricării unuia este de 6 milioane de dolari. Echipajul e alcătuit DIN comandant, artilerist, încărcător şi şofer. M1 Abrams este un tanc American DIN CEA de-a Treia generaţie.

Considerat Regele tancurilor moderne, este numit după général Creighton Abrams, fost comandant al forţelor Militare americane în războiul DIN Vietnam. A fost un tanc German de mărime medie dezvoltat în anii 1930 de către Krupp, o Familie de industriaşi, şi utilizat în al doilea război mondial. A intrat în funcţiune DIN 1939 PANA în 1945. A fost fabricat în masă, fiind 8500 de exemplare produse, îmbunătăţite şi modificate, menite să contracareze noile ameninţări ca tancul Sovietic T-34. A fost exportation la scară largă în finlanda, România, Spania şi Bulgaria. În timpul războiului RECE, Siria a procurat Naomi exemplare DIN franţa şi cehoslovacia pe care le-a utilizat în războiul de 6 zile DIN 1967. Experţi militari ruşi şi ocidentali spun că T-14 Armata va depăşi ca performanţe orice tanc produs în Vest.

Raj
Raj

Comments are closed.